26 Jan

Idag när jag vaknade blev jag ganska irriterad om jag ska vara ärlig. För jag har väntat nu på ett paket i 4 dagar som de lovat varje dag ska komma "imorgon". Jag har alltså varje av dessa dagar gått upp tidigt varje morgon och väntat på detta paket och de har varje dag inte kommit. För olika anledningar varje dag. Har alltså fortfarande inte fått mitt paket och de är så otroligt ohjälpsamma på kundstjänst och fortsätter att lova mig att det kommer komma på måndag istället. Alltså jag tror inte på det här företaget för fem öre. Det här har varit den sämsta post experience:en nånsin. Företaget heter yodel.co.uk.  Så det var ju sjukt irriterande. Ni vet det där känslan när man väntar på ett paket och räknar ner dagarna och så kommer det aldrig. Sjukt frustrerande! Men Aja jag är sällan irriterad eller arg länge så det vara bara att skita i det och gå vidare med dagen. 

 Jag och Bobo hade super mysig morgon i  alla fall. Efter det gick vi upp, jag lagade banan pannkakor för typ andra gången i mitt liv och de blev super goda!😃👍🏻 (bild från igår när jag gjorde dessa för första gången)
(null)

Och vi hade hittat en super god sirap igår som vi hade på. Älskar sirap. Förresten så testade jag de där nudlarna jag nämnde i ett par inlägg sen och jag vet inte om de blivit äckligare eller jag ändrat smak men dem var inte alls lika goda som jag kom ihåg dem. Så dem är inte ett tips längre.

Igår såg jag och Bobo på filmen "glass" på bio. Alltså efter följaren av "split". Jag tyckte inte att split filmen var bra att börja med och glass filmen var väll okej. Inte speciellt bra och inte speciellt dålig bara ok. Skulle inte se den igen.
(null)

Och ikväll bestämde jag mig och Bobo för att gå på dejt igen och se "escape room" vilket ska bli SJUKT kul!!! Jag ÄLSKAR nämnligen skräckfilmer men det gör inte Bobo så vi brukar inte se det. Men ikväll ska vi gå och se denna så jag hoppas att den är bra! Update kommer sen. 

(null)

Och ja juste jag glömde berätta om AQUAMAN filmen jag såg för ett tag sen. Alltså JA JA JA. Den filmen var sååååå bra! Ni måste se den!  (null)

Nu ligger jag och Bobo och myser i sängen och tar det lugnt och kollar på ett avsnitt av "the Office " sjukt rolig serie så vi hörs sen,

Love you If I die,
Mopsie 
(null)