Världens längsta inlägg?

Min vecka:
Fredag:
På fredagen, när min älskling fyllde 20år så firades han på morgonen i saltis med tårta och presenter! Och efter det hängde jag och Bobo mest själva hela dagen och åkte faktiskt till Mall of scandinavia och shoppade nya byxor. Vi kom båda ut med ett och annat par byxor från levi’s.
 Här är bild på ett par. Och jag hade på mig min helt ny byxdress som jag är helt kär i!
 
Sedan så åkte vi hem och jag bjöd Bobo på lunch, han ville ha sushi hemma så då åt vi det vilket var super gott. (Och jag satte på Bobo en super gullig "basker" som ni ser här nedan.)
 
Och sen tog vi ett mysigt bad med en sån där super cool lush bad bomb! Efter det åt vi middag på en restaurang som heter Prinsen och den var super gott! 
 
Lördag & Söndag: På lördagen sov vi ut väldigt länge för att det blev en väldigt sen kväll på fredag kväll och sen åkte jag till mamma och hängde lite med dem.  I Söndags gick jag och mamma och clea och hennes kompisar en lång promenad på djurgården, stannade och åt lunch och sen gick vi till fältöversten och sen blev jag upphämtad av Bobo för vi skulle åka till saltis och fira hans 20års dag med hans släkt. 
 
 
Måndag:
Jag och Bobo det mest lugnt och umgicks med varandra och gjorde lite ärenden och tog ett bad med en sån där cool lush bomb!
Sen gick vi också till NK där båda gick iväg med ett par påsar. Bobo köpte b.la matchande skor till oss som jag älskar!
 
Tisdag:  
Jag träffade Delphie och vi åt lunch och shoppade vilket var super kul och sedan var barnvakt på kvällen💗.
Jag har köpt en hel del saker dessa dagar jag varit i Sverige. Några saker jag har köpt:
 Ett par SUPER snygga skor från billi bi. (Dem är inte såhär glansiga i verkligheten men var tvungen att ha blixt)
Två likadana mössor, en till mig och en till mamma som alla hjärtans dag present.
   (Färgen är ännu finare i verkligheten) och en ny foundation, concealer, primer, nagellack och jag gjorde en fransförlänging som jag inte gjort på år och dar. Här är för och efter bild! Lite svårt att se för de är väldigt olika bilder och jag har precis smörjt in mig med cocos olja för jag har fått massa utslag/knottror i pannan och på ansiktet för att jag är så torr på den med fransarna så därför ser jag så himla oljig ut....
FÖRE
EFTER
 
 Onsdag: I Onsdags träffade jag en av mina allra bästa vänner, Hampus och vi möttes upp på NK och det blev ännu en del shopping..... Kommer inte ihåg allt jag köpte men jag köpte en mys dräkt från juicy couture som jag älskar. Känns lite kul för jag hade sånna här när jag var liten men har inte haft en helt dress på mig från topp till tå på så många år, Paris hilton vibes. Bara chihuahuan som saknas. Älskar det haha.
 
Sen så mötte vi upp mamma och jag, Bobo och Hampus middag tillsammans (sushi).
 
Torsdag, Alla hjärtans dag!:
I Torsdags så gick vi upp tidigt och hade alla hjärtans dag frukost. Sedan gick vi som inte hade skola (jag och Bobo) och la oss igen och sen så väckte jag honom med fint uppdukat till frukost, ett kort jag gjort honom innan, och lite presenter. Jag hade köpt
en kashmir tröja i beige till Bobo i alla hjärtans dag present och en liten kupong grej.
 Och sedan sminkade jag mig med rosa glittrig ögonskugga och satte på mig min nya rosa dräkt!
Efter det gick vi till sjukhuset och Bobo tog prover. Sen bytte jag om och gick jag till mamma och mös lite med henne för Bobo behövde plugga. Men bara i nån timme för sen möttes vi upp på halv grek plus turk och åt en SUPER GOD och mysig middag <3 efter det kollade vi film och somnade. Hampus fyllde 20 den här dagen också så GRATTIS IGEN!!!!💝
 
Fredag:
Idag så träffade jag Bella och vi gick och tog en juice och pratade och sedan gick jag hem och har tagit det lugnt och haft mys kväll med pappa och nu ska jag sova! Hoppas ni tyckte om inlägget!
 
Love you if I die,
Mopsie
 
(null)