Vad gör jag?

Vad gör jag om dagarna? Ja alltså det blir inga nudlar trots att man går på universitet nu men det är inte för att man har massa cash utan snarare för att nudlarna här tyvärr inte mäter sig upp med nudlarna som går att köpa i Sverige. Här är mina favorit nudlar förresten, got you covered 😉.
Bildresultat för nudlar  Dessa nudlar kommer i typ 5 smaker och är vegetariska (även den med biff) detta fick jag reda på efter att jag var vegetarian så bli inte rädda nu och tänk som tyvärr många gör "hjälp en läskig vegan/vegetarian pryl" nej nej dessa nudlar som jag kommer ihåg dem är legit men de va ju ett tag sen. Och FYI så är vegansk/vegetarisk mat gott (det mesta iaf, som all mat).
 
Hur som helst nog om mina nudlar. Det jag gör om veckorna varierar ganska mycket men jag ska försöka beskriva en typisk vecka för mig. Det blir dock lite svårt då vi har fått besök av någon varje vecka sen i princip vi flyttade hit. Har vi tid över försöker vi hitta på nått i veckan också.
 
Måndag: Denna dag brukar jag inte göra så mycket, slutar skolan klockan 7 på kvällen så är rätt trött när jag kommer hem. Jag äter mat kanske kollar på en film eller spelar något som nog kommer återkomma framöver, Black ops 4 (zombies). Det spelas ju dessvärre en del av detta spel, men det är väldigt kul så TIPS.
Detta--->  Bildresultat för black ops 4
 
Tisdag: På tisdagar är det väll lite samma visa. Skola, kommer hem tar det lugnt, äter middag som vanligt med Bobo, pluggar lite. Jag och min pojkvän bor tillsammans om ni inte visste det. Han pluggar också här. I tisdags t.ex så sprang jag runt på stan och köpte jul saker och satte upp i lägenheten. Sedan så hade jag om Bobo jul mys och lyssnade på julmusik och hängde kulor i granen och dekorerade hemmet med små dekorations svampar typ överallt. haha våran nya jultradition.
                                                                                                                 Sådanna --> Bildresultat för jul svampar  
Man sätter upp massa överallt och sen försöker man hitta varandras och den som hittat flest svampar vinner. Så kul har vi haha😃 Våran lägenhet är rätt liten så man kan sitta ner och kolla sig runt om kring för att se dem så få inte för er att vi springer runt i flera timmar och gör detta haha nej nej detta är bara en lite snabb rolig grej.
 
Onsdag: På onsdagar är jag ledig så det blir mest plugg hemma tyvärr.
 
Torsdag:  Lite samma visa, skola, hänga lite med mina vänner i skolan, komma hem ta det lugnt, mysa, säkerligen städa eller något, inte för att vi har en dag för det men ändå.
 
Fredag, lördag, söndag:  På fredagen brukar vi få besök så då möter vi upp hen/dem och hittar på något hela helgen och om inte så brukar vi hänga med kompisar, med Eric och typ antingen gå ut eller så andas vi ut för våra veckor är rätt hetsiga, hetsigare än va de låter. Så då brukar jag och Bobo antingen gå på dejt eller ta det lugnt hemma och kolla film eller spela Black ops tillsammans och ibland (oftast) så behöver vi även ta igen en del plugg på helgen. 
 
Denna helg som var kom mina morföräldrar och hälsade på så vi gjode lite allt möjligt. Vi gick på Winter wonderland som ni sett bilder på i tidigare inlägg och åt god mat, vi gick och kollade på St. Pauls cathedral (kyrkan som Princess Diana gifte sig i och en del kungligheter om jag förstått det rätt). Påtal om Diana så borde ni se dokumentären om henne eller tydligen se serien "the crown på netflix" som jag tipsats mycket om. Hennes liv är rätt intressant men också rätt hemskt.
I alla fall tillbaka till helgen vi promenerade mest runt massa och åt sushi på rullband vilket förlåt men är så himla kul tycker jag haha (lätt road).  Relaterad bild
Och denna helg (igår) kom mamma och hälsar på igen vilket är super kul!😃
 
 
Love you if I die, Mopsie